КУПИ Е-ВИНЕТКА ОТ BGTOLL.BG

Начало

За един час утре се ограничава движението по път I-4 от Търговище до п. в. „Белокопитово“

21.01.2020 09:23
pv_Belokopitovo_AM_Hemus_2.JPGУтре – 22 януари, от 15 ч. до 16 ч., ще бъде ограничено движението по път I-4 София – Варна, в участъка от град Търговище, при 228-ми км, до пътен възел „Белокопитово“, при 258-ми км. Спирането на трафика е за извършването на взривни работи, свързани с изграждането на участъка от АМ „Хемус“ между Буховци и Белокопитово.             

Временно движението от км 0 до км 1 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява само в активната лента

21.01.2020 08:45
thumb_Trakia_1.jpgВременно движението от км 0 до км 1 на АМ "Тракия" в посока Бургас се осъществява само в активната лента поради подмяна на мантинели. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват пътната сигнализация.

Утре движението при 49-ти км на АМ „Струма“ ще се осъществява в една лента. Ще се дооборудва контролна рамка на тол системата

20.01.2020 19:43
toll_ramka.JPGУтре – 21 януари, движението при 49-ти км на АМ „Струма“ ще се осъществява в една лента поради дооборудване на контролна рамка на тол системата. Трафикът в посока София ще се осъществява в активната лента. В посока  ГКПП „Кулата“ автомобилите ще се пренасочват поетапно в активна и изпреварваща лента.

Утре са възможни затруднения в продажбата на е-винетки поради планирани актуализации

20.01.2020 17:05
LOGO__toll-bg.jpgУтре – 21 януари, между 17 ч. и 19 ч. са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси. Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки. За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка по време на планираните актуализации препоръчваме на шофьорите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят електронната си винетка своевременно.

Промени в Наредбата за проектиране на пътища предвиждат изместването на технически съоръжения в обхвата на пътя да става за сметка на изпълнителя

20.01.2020 14:24
API-LOGO_NEW-mini.pngПолагането на инженерни мрежи и съоръжения на техническата инфраструктура успоредно на пътя може да бъде в обхвата на пътя само в случай на подадена декларация, с която се заявява, че при необходимост от изместване на съоръжението заявителят ще извърши това за собствена сметка. В зоната на банкета се допускат само кабели за интелигентни транспортни системи, свързани с управлението на движението.  

Проекти