КУПИ Е-ВИНЕТКА ОТ BGTOLL.BG

Начало

АПИ: Шофьорите в Северозападна България да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия

25.11.2015 17:40
road_winter.jpgПоради очакваните през нощта и утре валежи от дъжд, които според прогнозата на синоптиците е възможно да преминат в сняг в областите Видин, Монтана и Враца, Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.  

На www.api.bg са публикувани карти със сроковете за почистване на републиканските пътища при снеговалеж

22.11.2015 11:22
Niva_zimno_poddarjane_2015_2016_podlojka.jpgНа интернет страницата на Агенция „Пътна инфраструктура“ - www.api.bg, в секциите „Поддържане на пътната мрежа“ и в „Карти“ са публикувани карти на всички области в страната, в които са посочени сроковете за почистване на републиканската мрежа при снеговалеж и допустимата снежна покривка на платното, съгласно нормативната уредба.

4 са офертите за строителството на две пътни връзки на п. в. „Плодовитово“ при пресичането на АМ „Тракия“ с път III-666

20.11.2015 18:15
PV_Plodovitovo.jpgВ Агенция „Пътна инфраструктура“ бяха отворени офертите за изпълнение на строително-монтажни работи на обект: „Допълване на пътен възел „Плодовитово“ при пресичане на АМ „Тракия“ и път III-666”.

Отворени са офертите за изработване на планове за управление на строителните отпадъци на инвестиционните проекти

20.11.2015 18:00
cold_recycling.jpgОтворени са офертите за изработване на планове за управление на строителни отпадъци на инвестиционни проекти за рехабилитация на 9 участъка от второкласната и третокласна пътна мрежа, обединени в една обособена позиция. Пътните отсечки са:

Премиерът Борисов, министър Павлова и инж. Лазаров инспектираха строителството на Северната скоростна тангента

19.11.2015 17:17
0375-1.jpgПремиерът Бойко Борисов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров направиха инспекция на строителството на Северната скоростна тангента. В момента по трасето работят над 200 машини с цел ускоряване на строителните дейности. Очаква се до края на годината проектът, който се изпълнява със средства от Оперативна програма „Регионално развитие“, да бъде завършен в максимална степен.

Проекти