КУПИ Е-ВИНЕТКА ОТ BGTOLL.BG

Начало

Междуведомствена работна група ще изготви заповедта за движение на тежкотоварните МПС в почивните и празничните дни

25.01.2015 10:04
heavy_3.jpgМеждуведомствена работна група ще изготви заповедта за движението на тежкотоварните моторни превозни средства над 12 тона по основните направления от републиканската пътна мрежа в почивните и празничните дни. В нея ще участват експерти от Агенция „Пътна инфраструктура“, ГД „Охранителна полиция“ в МВР, ИА „Автомобилна администрация“, представители на превозвачите и на Асоциацията на пострадалите при катастрофи.

АПИ: Шофьорите в област Смолян да са с автомобили, подготвени за зимни условия и да спазват въведените ограничения

24.01.2015 10:12
road_winter.jpgШофьорите, на които им предстои пътуване в област Смолян е необходимо да тръгват на път с автомобили подготвени за зимни условия, да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия, и да спазват въведените ограничения. Техниката на пътноподдържащата фирма обработва републиканската мрежа.  

Двама са кандидатите за поддържане на републиканските пътища в областите Пазарджик и Пловдив

23.01.2015 18:37
DSC_2339.jpgОтворени са ценовите оферти за определяне на изпълнител за извършване на поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно - възстановителни работи при аварийни ситуации) на републиканските пътища на територията на Южен централен район, стопанисвани от АПИ, за обособена позиция № 2 – ОПУ-Пазарджик и обособена позиция № 3 – ОПУ-Пловдив.

Утре се отварят ценовите оферти за поддържане на републиканските пътища в областите Пазарджик и Пловдив

22.01.2015 17:40
P4299193.JPGУтре в Агенция „Пътна инфраструктура“ ще бъдат отворени ценовите оферти за определяне на изпълнител за извършване на поддържане (превантивно, текущо, зимно и ремонтно - възстановителни работи при аварийни ситуации) на републиканските пътища на територията на Южен централен район, стопанисвани от АПИ, за обособена позиция № 2 – ОПУ-Пазарджик и обособена позиция № 3 – ОПУ-Пловдив.  

В кратки срокове ще бъде възстановен участъкът от път II-53 Поликраище - Елена - Майско

20.01.2015 15:41
SAM_6611.JPGВ кратки срокове ще бъде възстановен участъкът при км 25+580 от път II-53 Поликраище – Лясковски кантон – Елена – Майско. Пътното платно в отсечката пропадна в края на м. г. поради падналите дъждове. За укрепването му Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе извършването на проучвателно-проектантски дейности за възстановяване на платното. Път ІІ-53 свързва община Елена с областите Велико Търново и Сливен и осъществява връзката между Северна и Южна България чрез прохода Вратник.

Проекти