КУПИ Е-ВИНЕТКА ОТ BGTOLL.BG

Начало

В областите Стара Загора и Сливен шофьорите да карат с повишено внимание поради опасност от поледици

10.01.2015 09:34
snegorin_motorway.pngОграничено е движението на товарни автомобили по републиканската пътна мрежа в областите Стара Загора и Сливен поради опасността от поледици от дъжда и ниските температури в региона. Пътноподдържащите фирми обработват пътната инфраструктура. Шофьорите на леки автомобили да тръгват на път, ако е наложително, само с подходящи гуми, да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения и указанията на „Пътна полиция“.  

АПИ: Шофьорите в област Разград да карат с повишено внимание поради силния вятър и опасността от снегонавявания

09.01.2015 17:30
WP_0011.jpgШофьорите, на които им предстои пътуване в област Разград е необходимо да карат с повишено внимание поради силния вятър в региона и опасността от снегонавявания. Техниката на пътноподдържащата фирма обработва републиканската инфраструктура, но има опасност силния вятър да навява снега обратно на пътното платно.

АПИ и строителната камара стартират поредица от срещи за подготовка на промени в нормативната база

07.01.2015 13:50
P1073218.jpgЕкспертите от Агенция „Пътна инфраструктура“ и от Камарата на строителите в България ще провеждат периодично работни срещи, на които ще дискутират подготвяните от браншовата организация предложения за промени в нормативната база, свързани в пътното строителство.

300 метра мантинели от път I-3 на територията на Софийска област са откраднати през изминалото денонощие

06.01.2015 18:45
RoadSafety_red.jpgОколо 300 м стоманена предпазна ограда от път I-3 – от отклонението за село Калугерово /път III-308/ до с. Осиковска Лъкавица, са откраднати през последното денонощие от републиканската пътна мрежа. Областно пътно управление – София е сезирало за кражбата Районното управление на МВР - Ботевград.  

Ръководството на АПИ се срещна със собствениците на имоти, през които ще преминава Северната скоростна тангента

06.01.2015 18:30
P1063202.JPGПредседателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Лазар Лазаров и инж. Дончо Атанасов, член на УС, се срещнаха със собствениците на имоти, през които ще преминава Северната скоростна тангента на София. На нея те бяха запознати с набора от документи, които трябва да подготвят за подписването на споразумения. Целта е да се ускори отчуждаването на имоти, влизащи в трасето на инфраструктурния обект.

Проекти