Купи е-винетка на bgtoll.bg

Начало

От 17:00 ч. влиза в сила ограничение за движението на МПС с тегло над 10 т през Котленски проход

16.01.2016 16:50
snegorin_highway.jpgАгенция „Пътна инфраструктура“ призовава шофьорите да карат внимателно, със скорост, съобразена с метеорологичните условия и да не предприемат рискови изпреварвания.

Поради обилен снеговалеж временно се ограничава движението на товарни МПС над 10 т по път I-6 от гр. Перник до граница с Република Сърбия

16.01.2016 16:19
sniag.jpgАгенция „Пътна инфраструктура“ призовава шофьорите да карат внимателно, със скорост, съобразена с метеорологичните условия и да не предприемат рискови изпреварвания.

АПИ: Шофьорите да карат внимателно. Прогнозата утре е за увеличаване на снеговалежите. За 16 области е определен оранжев код, а за 11 области жълт код за опасно време

16.01.2016 15:42
Shipka_1.jpg  Шофьорите, на които в неделя им предстои пътуване, е необходимо да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия. Прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология е за увеличаване на снеговалежите, а във високопланинските проходи, Добруджа и Лудогорието са възможни виелици и образуване на преспи. Код оранжев за опасно време е определен утре за областите Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Шумен, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали и Смолян.

Ограничава се движението по път II-49 Кубрат-Разград поради обърната цистерна с нафта

16.01.2016 12:26
road_winter.jpg Обходен маршрут: Кубрат - Завет - Побит Камък - Просторно. Aгенция „Пътна инфраструктура“ призовава шофьорите да карат внимателно, със скорост, съобразена с метеорологичните условия и да не предприемат рискови изпреварвания.

АПИ: Шофьорите да тръгват на път с подготвени автомобили. Утре в 7 области е определен оранжев код, а в 13 области жълт код за опасно време

15.01.2016 16:26
WP_0011.jpgШофьорите, на които утре им предстои пътуване е необходимо да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия. Националният институт по метеорология и хидрология определи код „оранжев“ за опасно време в областите Кюстендил, Перник, София, Пазарджик, Ловеч, Габрово и Велико Търново. Жълт код за потенциално опасно време е за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Благоевград, Пловдив, Смолян, Кърджали и Стара Загора.

Проекти