Начало » Пресцентър » Новини » Напредва ремонтът на виадуктите по АМ „Тракия“. Утре за улеснение на трафика ще има две ленти за Бургас

Напредва ремонтът на виадуктите по АМ „Тракия“. Утре за улеснение на трафика ще има две ленти за Бургас

20.06.2019 13:56

AM_Trakia__1.jpgНапредва ремонтът на виадуктите по АМ „Тракия“ при 13-ти, 15-ти и 20-ти километър, които се очаква да приключат до началото на активния летен сезон. За улеснение на трафика, в участъците с ремонт, в края на работната седмица в петък и събота има две ленти за Бургас и една за София, а в края на уикенда лентите съответно ще са две за София и една за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.Виадуктите не са обновявани в пълнота повече от 30 години. Ремонтират се пътните плочи, греди, дилатационни фуги и тротоарни блокове, хидроизолация, асфалтова настилка, маркировка, предпазни парапети и мантинели. Съоръжението при 13-ти км е с дължина 254 м, при 15-ти км - 322 м, а при 20-ти км - 400 м.

Пътноподдържащото дружество „Автомагистрали“ ЕАД работи изключително мобилизирано, за да може предвидените строителни работи да завършат колкото се може по-скоро и да не се затруднява трафикът. Амбицията им е до края на месеца ремонтите да приключат.

 

галерия:


AM_Trakia__2.jpg AM_Trakia__3.jpg AM_Trakia__4.jpg

AM_Trakia__5.jpg AM_Trakia__6.jpg AM_Trakia__7.jpg


видео:

Ремонтът на виадуктите по АМ ''Тракия'' при 13-ти, 15-ти и 20-ти км