Начало » Пресцентър » Новини » Утре през нощта движението при 42-ри км на АМ „Тракия“, в района на Ихтиман ще е ограничено в двете посоки и ще се пренасочва по обходен маршрут

Утре през нощта движението при 42-ри км на АМ „Тракия“, в района на Ихтиман ще е ограничено в двете посоки и ще се пренасочва по обходен маршрут

25.07.2017 10:00

Trakia_lot_4_2_09_07_2013.JPGУтре – 26 юли от 21 ч. до 05 ч. на 27 юли, движението в участъка при 42-ри километър на АМ „Тракия“, в района на мотел „Ихтиман“ ще се осъществява през локалните платна вляво и дясно на съществуващите търговски крайпътни обекти. Временната организация на движението е във връзка с демонтаж на пешеходен мост (пасарелка) над АМ „Тракия“.


 Трафикът в посока Пловдив ще бъде пренасочен през отбивката за бензиностанция „Лукойл“ и Мотел „Ихтиман“. В посока София през отбивката за бензиностанция „Петрол“.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват пътната сигнализация по обходния маршрут.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.