Начало » Пресцентър » Новини » Утре се ограничава движението по пътните връзки Бургас - Съединение и Съединение - София на п. в. „Цалапица“ при 112-ти км на АМ „Тракия“

Утре се ограничава движението по пътните връзки Бургас - Съединение и Съединение - София на п. в. „Цалапица“ при 112-ти км на АМ „Тракия“

12.06.2019 15:44

pv_Calapica.jpgУтре - 13 юни, от 8 ч. до 20 ч. се ограничава движението по пътните връзки Бургас - Съединение и Съединение - София на пътен възел „Цалапица“ при 112-ти км на АМ „Тракия“.


 Обходният маршрут за пътната връзка Бургас – Съединение е през пътен възел Бенковски - Съединение. В посоката Съединение – София шофьорите могат да преминават от кръгово кръстовище Орта Хан по път I-8 Пловдив-Пазарджик и при пътен възел „Пазарджик“ отново да се включат в АМ „Тракия“. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.

Ремонтните работи на пътните връзки, които започнаха в началото на седмицата, включват подмяна на асфалтовата настилка. В зависимост от метеорологичните условия се очаква те да завършат през следващата седмица. Предвидените средства за обновяването на пътните връзки са около 400 хил. лв. с ДДС и са осигурени от бюджета на АПИ по програмата за текущ ремонт.