Начало » Пресцентър » Новини » Утре шофьорите, пътуващи за Варна, да карат внимателно между 28-ми и 31-ви км на АМ „Хемус“ и в тръбата за Бургас на тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“

Утре шофьорите, пътуващи за Варна, да карат внимателно между 28-ми и 31-ви км на АМ „Хемус“ и в тръбата за Бургас на тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“

17.06.2019 17:25

Tunel_Hemus.jpgУтре - 18 юни, движението по АМ „Хемус“ в посока Варна между 28-ми и 31-ви километър ще се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на пътната настилка. Ще бъде ограничено движението в изпреварващата и част от активната ленти, като трафикът ще преминава по другата част от активната и аварийната ленти. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация.


 

Утре от 10 до 15:30 ч. движението в тунел „Траянови врата“ на АМ „Тракия“ в тръбата за Бургас ще се осъществява в една лента поради ремонт на антени на мобилен оператор. Ще бъде затворена активната лента, като трафикът ще се извършва в изпреварващата лента.

От утре до 20 декември движението по АМ „Хемус“ в посока Варна между км 33+930 и км 34+350 трябва да се осъществява с повишено внимание поради ремонт на аварийната лента на виадукта при км 34+220.