Начало » Пресцентър » Новини

Новини

Проход „Троянски“ е отворен за всички МПС

28.11.2015 08:34
IMG_0981.jpgПроход „Троянски“ е отворен за всички МПС.  Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.   

Възстановено е движението на тежкотоварните автомобили по АМ "Хемус" в двете посоки на участъка София – Ябланица

27.11.2015 23:21
heavy_3.jpgВъзстановено е движението на тежкотоварните автомобили по АМ "Хемус" в двете посоки на участъка София – Ябланица. През тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване. Интензивни снеговалежи се очакват в Северозападна България и областите София и Перник.

Възстановено е движението на всички тежкотоварни автомобили в област Монтана

27.11.2015 23:18
snegorin_motorway.pngВъзстановено е движението на всички тежкотоварни автомобили в област Монтана. През тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване. Интензивни снеговалежи се очакват в Северозападна България и областите София и Перник.

Напълно е възстановено движението по път I-1 Враца-Ботевград в областите Враца и София. Възстановено е движението на тежкотоварните камиони по път I-3 Ябланица - Луковит и I-4 Ябланица – Севлиево в област Ловеч

27.11.2015 22:15
IMG_0981.jpgНапълно е възстановено движението по път I-1 Враца-Ботевград в областите Враца и София. Възстановено е и движението за тежкотоварните камиони в посока София по път I-3 Ябланица - Луковит и път I-4 Ябланица – Севлиево на територията на област Ловеч.

Поетапно се пропуска движението в двете посоки по път I-1 Враца-Ботевград

27.11.2015 21:53
sniag.jpgПоетапно се пропуска движението в двете посоки по път I-1 Враца-Ботевград. През тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване. Интензивни снеговалежи се очакват в Северозападна България и областите София и Перник.

Временно е ограничено движението през прохода „Троян-Кърнаре” за снегопочистване

27.11.2015 21:24
IMG_0981.jpgВременно е ограничено движението на всички МПС през прохода „Троян-Кърнаре” за снегопочистване.

Временно е ограничено движението на всички тежкотоварни автомобили в област Монтана

27.11.2015 20:45
WP_0011.jpgВременно е ограничено движението на всички тежкотоварни автомобили в област Монтана.  

Временно се ограничава движението на всички МПС по път I-1 Враца - Ботевград поради снегопочистване

27.11.2015 20:34
road_winter.jpgВременно се ограничава движението на всички МПС в двете посоки на път I-1 Враца-Ботевград поради снегопочистване.

АПИ: През тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване

27.11.2015 20:09
snegorin_motorway.pngПрез тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване. Интензивни снеговалежи се очакват в Северозападна България и областите София и Перник В момента се извършва снегопочистване в двете посоки на АМ „Хемус“ в участъка София – Ябланица и по път I-1 Враца-Ботевград. Ограничено е движението на тежкотоварните автомобили в тези участъци до завършване на тяхното снегопочистване, леките автомобили се пропускат.Ограничено е движението и на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища I-3 Ябланица - Луковит и I-4 Ябланица – Севлиево на територията на област Ловеч в посока София.
RSS Icon