КУПИ Е-ВИНЕТКА ОТ BGTOLL.BG

Начало

Временно се ограничава движението по АМ "Струма" от п.в. Долна Диканя до п.в. "Дупница - Север" в посока Кулата

07.12.2019 13:03
Photo_Struma_lot_3.3_XII_2.jpgВременно се ограничава движението по АМ "Струма" от п.в. Долна Диканя до п.в. "Дупница - Север" в посока Кулата поради изтегляне на товарния автомобил. Движението се регулира от "Пътна полиция". Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на АПИ – api.bg, както и по всяко време на денонощието  на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Временно се ограничава движението в активната и изпреварващата лента при км 18 на АМ "Тракия" в посока Пловдив

07.12.2019 12:32
thumb_Trakia_1.jpgВременно се ограничава движението в активната и изпреварващата лента при км 18 на АМ "Тракия" в посока Пловдив поради издърпването на катастрофиралия камион. Придвижването се осъществява в аварийната лента. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на "Пътна полиция". Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на АПИ – api.bg, както и по всяко време на денонощието  на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Шофьорите могат да проверят валидността на е-винетката на сайта www.bgtoll.bg

07.12.2019 09:14
LOGO__toll_en.jpgС наближаване на Коледните и Новогодишни празници, когато много шофьори тръгват на път, Агенция „Пътна инфраструктура“ напомня на водачите на автомобили, че  могат проверят валидността на електронната винетка на сайта  www.bgtoll.bg. От бутона „Проверка на винетка“, чрез въвеждане на регистрационния номер на автомобила и държавата, в която е регистриран той, всеки може да получи информация за крайния срок на електронната винетка, независимо откъде е купена – от търговски обекти на Агенция „Пътна инфраструктура“ или в търговската мрежа на партньорите на АПИ. Статусът може да е „активен“, „с изтекъл срок“ или „неизползван“ в случаите, когато винетката е купена с отложен старт до 30 дни начална дата на валидност.

Временно движението в участъка от км 25 до км 0 на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в една лента

07.12.2019 08:53
thumb_Trakia_2.jpgВременно движението в участъка от км 25 до км 0 на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в една лента поради ПТП. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка в страната от интернет страницата на АПИ – api.bg, както и по всяко време на денонощието  на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Шофьорите да се движат с повишено внимание, пътните настилки се обработват срещу обледяване

07.12.2019 08:49
AM_zima.jpgШофьорите да се движат с повишено внимание по републиканските пътища. Пътните настилки в района на София и Кюстендил са заледени вследствие на падналия леден  дъжд и ниските отрицателни температури. В момента настилките се обработват за движение при зимни условия. Временно е ограничено движението на АМ “Струма” в посока ГКПП “Кулата” (движение в една лента) и на АМ “Тракия” в посока София поради пътно транспортни произшествия.    

Проекти