Купи е-винетка на bgtoll.bg

Начало

Възстановено е движението от пътен възел "Старо село" до пътен възел "Долна Диканя" на АМ "Струма"

25.11.2021 21:56
Struma_thumb.jpgВъзстановено е движението от пътен възел "Старо село" до пътен възел "Долна Диканя" на АМ "Струма". Трафикът от разклона за Боснек до пътен възел "Старо село" на магистралата се осъществява двупосочно в платното в посока София. Шофирайте внимателно!

Възстановено е движението по АМ "Струма" от пътен възел "Драгичево" до разклона за с. Боснек

25.11.2021 21:06
Struma_lot_1.jpgВъзстановено е движението по АМ "Струма" от пътен възел "Драгичево" до разклона за с. Боснек. Трафикът от разклона за Боснек до пътен възел "Долна Диканя" се осъществява двупосочно в платното в посока София във връзка с тежкото ПТП.

Временно е ограничено движението в активната и аварийната лента при 15-ти км на АМ "Струма" в посока Перник

25.11.2021 19:36
Struma_thumb.jpgВременно е ограничено движението в активната и аварийната лента при 15-ти км на АМ "Струма" в посока Перник поради ПТП. Трафикът се осъществява в изпреварващата лента и се регулира от "Пътна полиция". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Възстановено е движението при км 15 на АМ "Хемус" в посока София

25.11.2021 17:20
thumb_Hemus_Sofia.jpgВъзстановено е движението при км 15 на АМ "Хемус" в посока София. Трафикът беше временно затруднен поради ПТП. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Временно движението при км 15 на АМ "Хемус", в посока София е в една лента. Възстановен е трафикът по път I-6 Карлово - Калофер

25.11.2021 14:26
thumb_Trakia_1.jpgВременно движението при км 15 на АМ "Хемус", в посока София е в една лента поради ПТП. Ограничено е преминаването по изпреварващата лента. Трафикът се осъществява в активната и аварийната лента. Необходимо е водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост Възстановено е движението по път I-6 Карлово - Калофер, при разклона за с. Ведраре.

Проекти