Купи е-винетка на bgtoll.bg

Начало

АПИ създава мобилни екипи за контрол на строителството на АМ „Тракия”

15.03.2011 17:37
phoca_thumb_l_BIG_IMG_13001972041047.JPGАгенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) ще създаде постоянни мобилни екипи, оборудвани със съответните средства за контрол и наблюдение на строително-монтажните работи и на трите ЛОТ-а на автомагистрала „Тракия”. Целта е да се засили контролът върху изпълнението на инфраструктурния проект. Това обявиха на специална пресконференция за резултатите от направената проверка на „Тракия” председателят на Управителния съвет на АПИ инж. Сергей Михалев и членът на УС инж. Лазар Лазаров. В пресконференцията участие взе и инж. Иво Блажев, ръководител на проекта за управление на АМ „Тракия”.

Проверка на хода на строителството на ЛОТ 4 на АМ „Тракия” /Ямбол – Карнобат/

11.03.2011 17:25
Logo-OPT.pngПроверка на хода на строителството на ЛОТ 4 на АМ „Тракия” /Ямбол – Карнобат/ направи председателят на УС на АПИ инж.Сергей Михалев. Извършен бе обход на първия участък на трасето, чието строителство изпълнява „АБ”АД Хасково – една от фирмите, включена в Сдружение „ Тракия ІV” ДЗЗД – изпълнител на цялостното изграждане на обекта. Участие в извършената проверка взеха представители на Сдружението, директорът на ОПУ-Ямбол инж. Галин Костов, директорът на ОПУ – Бургас инж. Митко Порязов, членове на утвърдения от АПИ Екип за подготовка и управление на проект „Допълнително проектиране и строителство на АМ „Тракия „Оризово – Бургас”.

14 са подадените оферти за строителството на Лот 2 на АМ „Марица”

10.03.2011 16:59
logo_2EU-EN.jpgРекорден брой – 14, са подадените оферти за допълнително проектиране и строителство на Лот 2 на автомагистрала "Марица" в участъка между Димитровград и Харманли. Офертите на участниците в търга бяха отворени в присъствието на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, Председателят на УС на АПИ Сергей Михалев и инж. Лазар Лазаров, член на УС на АПИ.

В АПИ бяха отворени офертите за строителен надзор на Лот 2 „Димитровград - Харманли“ на АМ “Марица“

01.03.2011 16:48
Logo-API-Small.pngВ Агенция „Пътна инфраструктура“ бяха отворени офертите за определяне на изпълнител на консултантска услуга във връзка с изпълнението на допълнително проектиране и строителство на обект: АВТОМАГИСТРАЛА “МАРИЦА” /А-1/ ОРИЗОВО – КАПИТАН АНДРЕЕВО, УЧАСТЪК:  ЛОТ 2 “ ДИМИТРОВГРАД – ХАРМАНЛИ”, ОТ КМ 36+400 ДО КМ 70+620“

И „Марица” е на дневен ред

18.02.2011 17:00
logo_2EU-EN.jpgС рекорден брой подадени оферти стартира процедурата за избор на изпълнител на допълнително проектиране и строителството на Лот 1 на АМ „Марица”. Днес, 18. 02. 2011г. в сградата на АПИ Министър Росен Плевнелиев, Председателят на УС на АПИ Божидар Йотов и инж. Лазар Лазаров, член на УС на АПИ, в присъствието на медии и представители на фирмите – участници  отвориха запечатаното помещение, в което се съхраняват офертите.

Проекти