Купете е-винетка: bgtoll.bg

На 3 и 4 април се променя организацията на движението по път I-1 в посока Видин в отсечката от Ружинци до Дунавци

02.04.2024 18:37
На 3 и 4 април се променя организацията на движението по път I-1 в посока Видин в отсечката от Ружинци до Дунавци

Утре - 3 април, и на 4 април /четвъртък/ се променя организацията на движението в посока Видин от път I-1 в отсечката между Ружинци и Дунавци. В двата дни между 9 ч. и 17 ч. ще се ограничи движението за всички превозни средства по път I-1 в участъка от кръстовището с третокласния път III-114 Ружинци - Тополовец до кръстовището за Дунавци поради подмяна на гумените уплътнения на ж. п. прелеза при с. Скомля.

Движението в посока Видин ще се пренасочва по обходен маршрут: по път III-114 Ружинци - Дреновец - Тополовец, по път III-112 Тополовец – Добри дол, по път II-11 Добри дол – Арчар до кръстовището за Дунавци и по път I-1 /Е-79/ Дунавци – Видин - Дунав мост 2. Движението ще се регулира с пътни знаци и сигналисти.

            Движението в посока Монтана ще се осъществява без промяна по път I-1 Видин – Монтана.

            Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

 
 

Актуална пътна обстановка
0700 13020

lima.api.bg