lima.api.bg - мобилното приложение на АПИ

Начало

Възстановено е движението по всички пътни връзки при кръстовището на Софийския околовръстен път и АМ "Тракия"

20.05.2018 19:38
SOP-AM_Trakia.pngВъзстановено е движението по всички пътни връзки при кръстовището на Софийския околовръстен път и АМ "Тракия" .

В момента се актуализира проектът за реверсивно движение със светофарна уредба на път I-1 през Владая

20.05.2018 10:32
Vladaia.jpgВ момента се актуализира проектът за организиране на реверсивно движение със светофарна уредба на път I-1 София - Перник през Владая, при изхода на село Владая в посока София при КПП-то, свързано с въвеждането на тол системата. Търси се решение за повишаване на безопасността и организацията на движението в този участък, тъй като от София влизането във Владая и при гара Владая е с ляв завой, а лентите за движение са само три. Агенция „Пътна инфраструктура“ прави това уточнение по повод информации в медиите, че инициативен комитет от Владая организира протести и блокади на пътя.

Поетапно ще се ограничава движението по Софийския околовръстен път /СОП/ по пътния възел с АМ "Тракия"

20.05.2018 10:28
SOP-AM_Trakia.pngПоетапно ще се ограничава движението по Софийския околовръстен път /СОП/ по пътния възел с АМ "Тракия", поради полагане на асфалтова настилка. Поетапно ще се затварят за движение пътните връзки на пътния възел в посоките: СОП –  София, Пловдив – СОП, СОП – Пловдив и София – СОП. Движението се регулира от сигналисти.

Днес в 13 ч. се възстановява движението в платното за София на АМ „Струма“ от п. в. „Дупница-Север“ до п. в „Долна Диканя“. Ремонтът на фугата завърши 10 дни предсрочно

19.05.2018 10:52
AM_Trakia_01072015.jpgДнес – 19 май, в 13 ч. се възстановява движението в платното за София на автомагистрала „Струма“ от пътен възел „Дупница-Север“ при 51-ви км до п. в. „Долна Диканя“ при 36-ти км. Ремонтът на дилатационната фуга при 46-ти километър завърши 10 дни предсрочно и движението в двете посока ще бъде без ограничение.  

В момента се актуализира проектът за реверсивно движение със светофарна уредба на път I-1 през Владая

18.05.2018 19:20
Vladaia.jpgВ момента се актуализира проектът за организиране на реверсивно движение със светофарна уредба на път I-1 София - Перник през Владая при изхода на село Владая в посока София при ККП-то. Търси се решение за повишаване на безопасността и организацията на движението в този участък, тъй като от София влизането във Владая е с ляв завой, а лентите за движение са само три.
« предишни123456...922следващи »

Проекти