lima.api.bg - приложение за актуална пътна информация

Начало

Възстановено е движението по път II-84 Якоруда - Юндола в района на Черна места

28.11.2015 19:20
heavy_3.jpgВъзстановено е движението по път II-84 Якоруда - Юндола в района на Черна места. По-рано движението на МПС беше временно ограничено поради ПТП с ТИР. Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.

Временно е ограничено движението по път II-84 Якоруда - Юндола, в района на Черна места

28.11.2015 17:50
lorry_road_variant.jpgВременно е ограничено движението по път II-84 Якоруда - Юндола, в двете посоки в района на Черна места, поради ПТП с ТИР. Всички МПС изчакват на място. Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.

Проход „Троянски“ е отворен за всички МПС

28.11.2015 08:34
IMG_0981.jpgПроход „Троянски“ е отворен за всички МПС.  Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.   

Възстановено е движението на тежкотоварните автомобили по АМ "Хемус" в двете посоки на участъка София – Ябланица

27.11.2015 23:21
heavy_3.jpgВъзстановено е движението на тежкотоварните автомобили по АМ "Хемус" в двете посоки на участъка София – Ябланица. През тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване. Интензивни снеговалежи се очакват в Северозападна България и областите София и Перник.

Възстановено е движението на всички тежкотоварни автомобили в област Монтана

27.11.2015 23:18
snegorin_motorway.pngВъзстановено е движението на всички тежкотоварни автомобили в област Монтана. През тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване. Интензивни снеговалежи се очакват в Северозападна България и областите София и Перник.
« предишни123456...307следващи »