КУПИ Е-ВИНЕТКА ОТ BGTOLL.BG

Начало

Временно се ограничава движението на всички МПС по път I-1 Враца - Ботевград поради снегопочистване

27.11.2015 20:34
road_winter.jpgВременно се ограничава движението на всички МПС в двете посоки на път I-1 Враца-Ботевград поради снегопочистване.

АПИ: През тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване

27.11.2015 20:09
snegorin_motorway.pngПрез тази нощ периодично ще се ограничава движението на тежкотоварните камиони по републиканските пътища и магистрали, по които се извършва снегопочистване. Интензивни снеговалежи се очакват в Северозападна България и областите София и Перник В момента се извършва снегопочистване в двете посоки на АМ „Хемус“ в участъка София – Ябланица и по път I-1 Враца-Ботевград. Ограничено е движението на тежкотоварните автомобили в тези участъци до завършване на тяхното снегопочистване, леките автомобили се пропускат.Ограничено е движението и на тежкотоварните автомобили по първокласните пътища I-3 Ябланица - Луковит и I-4 Ябланица – Севлиево на територията на област Ловеч в посока София.

4 са отворените ценови оферти за изработване на проект за укрепване на участък от път I-3 Бяла - Ботевград при с. Козар Белене

27.11.2015 17:52
cadastre.jpgВ Агенция „Пътна инфраструктура“ бяха отворени ценовите оферти за извършване на проучвателно-проектантски работи на проявил се свлачищен процес при с. Козар Белене на републикански път І-3 Бяла - Ботевград при км 41+394.

АПИ: Шофьорите в Северозападна България да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия

25.11.2015 17:40
road_winter.jpgПоради очакваните през нощта и утре валежи от дъжд, които според прогнозата на синоптиците е възможно да преминат в сняг в областите Видин, Монтана и Враца, Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчва на шофьорите на тежкотоварни моторни превозни средства и на леки автомобили да тръгват на път само с подходящи гуми, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указанията на контролните органи.  

На www.api.bg са публикувани карти със сроковете за почистване на републиканските пътища при снеговалеж

22.11.2015 11:22
Niva_zimno_poddarjane_2015_2016_podlojka.jpgНа интернет страницата на Агенция „Пътна инфраструктура“ - www.api.bg, в секциите „Поддържане на пътната мрежа“ и в „Карти“ са публикувани карти на всички области в страната, в които са посочени сроковете за почистване на републиканската мрежа при снеговалеж и допустимата снежна покривка на платното, съгласно нормативната уредба.

Проекти