КУПИ Е-ВИНЕТКА - WWW.BGTOLL.BG - BUY E-VIGNETTE

Начало

Временно движението по АМ „Тракия“ в района на пътен възел „Българово“ в посока Бургас се осъществява само в скоростната лента

21.06.2019 10:46
znaci.jpgВременно движението по АМ „Тракия“ в района на пътен възел „Българово“ при 350-ти км, в посока Бургас се осъществява само в скоростната лента поради ПТП. Шофьорите е необходимо да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват укаазанията на "Пътна полиция".

Още две компании кандидатстват да събират пътни такси

20.06.2019 18:26
LOGO__toll-bg.jpgОще двама кандидати за Национален доставчик на услуги (НДУ) искат да партнират на Агенция „Пътна инфраструктура” (АПИ) в събирането на пътни такси. С решение на Управителния съвет на АПИ от 16 май 2019 г. в Регистъра на НДУ на сайта www.bgtoll.bg е вписан „Конкорд Смарт Инфраструктура” АД, който желае да продава електронни винетки, както и маршрутни карти и бордови устройства при старта на търговската експлоатация на тол системата. Дружеството е преминало проверка по същество дали отговаря на изискванията и вече има решение на Управителния съвет на АПИ за подписване на договор.

Утре от 9:30 ч. до 13:30 ч. движението за София в тунел "Топли дол" на АМ "Хемус" ще е в една лента

20.06.2019 16:33
Tunel_Hemus.jpgУтре – 21 юни, от 9:30 ч. до 13:30 ч. движението за София в тунел "Топли дол" на  АМ "Хемус" ще е в изпреварващата лента поради ремонтни дейности на осветителната система в активната лента.    

Напредва ремонтът на виадуктите по АМ „Тракия“. Утре за улеснение на трафика ще има две ленти за Бургас

20.06.2019 13:56
AM_Trakia__1.jpgНапредва ремонтът на виадуктите по АМ „Тракия“ при 13-ти, 15-ти и 20-ти километър, които се очаква да приключат до началото на активния летен сезон. За улеснение на трафика, в участъците с ремонт, в края на работната седмица в петък и събота има две ленти за Бургас и една за София, а в края на уикенда лентите съответно ще са две за София и една за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

До 15 ч. днес движението в тунел "Топли дол" на АМ "Хемус" в посока Варна се осъществява в изпреварващата лента

20.06.2019 13:11
Tunel_Hemus.jpgДо 15 ч. днес движението в тунел "Топли дол" на АМ "Хемус" в посока Варна се осъществява в изпреварващата лента поради ремонтни дейности по осветителната система. Шофьорите да се придвижват с повишено внимание и съобразена скорост.

Проекти