Начало » Пресцентър » Новини » Георги Терзийски: Проекти за близо 17 млн. лв. изпълнява АПИ в община Троян. Помагаме градът да стане още по-хубав

Георги Терзийски: Проекти за близо 17 млн. лв. изпълнява АПИ в община Троян. Помагаме градът да стане още по-хубав

14.10.2020 09:12

GTerziyski.jpgПредседателят на Агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски изпрати поздравителен адрес до кмета на Троян г-жа Донка Михайлова и жителите от общината по повод празника на града, отбелязван на 14 октомври - денят, в който православната църква почита Света Петка Търновска - закрилник на дома и семейството.

С проектите, които започна и изпълнява тази година АПИ на територията на общината за близо 17 млн. лв., помагаме градът да стане още по-хубав и гражданите на Троян да са горди с модерния му европейски облик. С ползотворно сътрудничество ще продължаваме да развиваме потенциала му и да запазваме дълголетните традиции, посочва председателят на АПИ Георги Терзийски. Той пожелава на жителите на Троян да са здрави и да бъдат все така предприемчиви и трудолюбиви. „Убеден съм, че всеки жител на общината, дава своя принос за развитието и добруването на града“, пише още в поздравителния адрес.