Начало » Пресцентър » Новини » Утре шофьорите да карат внимателно по път II-99 Лозенец-Царево. От 9 ч. до 17 ч. ще се извършва профилактика на трафик броячи

Утре шофьорите да карат внимателно по път II-99 Лозенец-Царево. От 9 ч. до 17 ч. ще се извършва профилактика на трафик броячи

24.04.2017 16:27

Broiachi__10.jpgУтре от 9 ч. до 17 ч. ще се извършва профилактика на трафик броячи на път II-99 Лозенец -Царево, в района на Царево.

В посочените участъци трафикът ще се осъществява двупосочно в лентата за Царево, с пропускателен режим. Необходимо е шофьорите да карат внимателно, да спазват пътната сигнализация и ограничението на скоростта от 50 км/ч.


 

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието на републиканските пътища.