Начало » Пресцентър » Новини » Утре за два часа ще бъде ограничено движението в тръбата за София на тунел „Големо Бучино“ на АМ „Струма“ за текущи ремонтни дейности

Утре за два часа ще бъде ограничено движението в тръбата за София на тунел „Големо Бучино“ на АМ „Струма“ за текущи ремонтни дейности

13.09.2021 19:20

tunel_Struma.jpgУтре – 14 септември от 10 ч. до 12 ч. ще бъде ограничено движението на моторни превозни средства в тръбата за София на тунел „Големо Бучино“ на АМ „Струма“, за изпълнение на текущи ремонтни дейности. Трафикът ще се пренасочва в платното за Кулата, двупосочно.

На 15 септември също от 10 ч. до 12 ч. ще се преустанови преминаването на автомобилите в посока Кулата, а движението ще се осъществява в тръбата за София.


 


Необходимо е водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.